Answer Question
0
0

Na het vrijen kreeg ik ineens een terugkerende (met rustige tussenpozen) tinteling in mijn linker teelbal of lies (heel lastig vast te stellen). Dit had ik enkele dagen en dacht zelf dat ik een spier verrekt had tijdens de sex. Zo ging het een paar dagen door, toen zat ik op mijn werk achter het bureau en was het de hele dag alsof ik op mijn balzak zat. Deze voelde doof en was gevoelsmatig groter dan normaal, wat in werkelijkheid niet zo was. Aan het eind van de dag naar het station lopen, op de fiets naar huis de trap op gelopen (redelijke lichamelijk inspanning). Kom ik thuis om direct de staat van mijn scrotum te inspecteren zie ik dat mijn linker teelbal helemaal naar achteren terug getrokken is inclusief een verkrapt gevoel.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 2 september 2021 20 48
80 bekeken
Excuses dat ik het even zo doe, het bericht blijkt te lang te zijn, is wel nodig voor de volledigheid. Vervolg: De volgende dag een zeurderig gevoel rond de linker teelbal en af en toe de eerdergenoemde tintelingen. Soms ook langere tijd constante tintelingen. De dag daarna (vandaag) soort gelijk maar nu ook ineens een licht pijn gevoel tegen/in de endeldarm … prostaat (zou ik haast zeggen). Wat kan dit zijn? Ik zit er aan te denken de huisarts morgen te bellen. Ik ben 34 en zit nu twee weken in een (4 weken) kuur tegen “maagzuur” (oorsprong daarvan nog onduidelijk dus deze kuur zou neer kunnen komen op symptoombestrijding kunnen zijn).
( KwadeMax at 2 september 2021 20 51)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Moeilijk om daar zo zonder enige vorm van onderzoek iets over te zeggen. Ik denk dat het inderdaad goed is even naar de huisarts te gaan. Die kan dan wat onderzoek doen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 september 2021 21 48
Dank! Kon vandaag direct door naar mijn huisarts. Bij onderzoek was alles goed. Voor nu werd de diagnose: mogelijke bekkenbodemhypertonie. Urine zal nog gecontroleerd worden.
( KwadeMax at 3 september 2021 12 39)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB