trage schildklier pijnlijke gewrichten vermoeidheid

Reageren
0
0

Vanmorgen bij de huisarts gehoord dat ik een te traag werkende schildklier heb. Ik heb ook fibromyalgie dus moeilijk te zeggen waardoor de pijn komt, van de schildklier of de fibro. Wat is verstandig om te doen? De huisarts verwees mij naar deze site om te kijken wat het precies inhoud een vertraagde schildklier. Ik schrik toch wel van de gevolgen die het kan hebben. Ik hoop zo duidelijk te zijn en dat ik antwoord krijg op mijn vraag. alvast bedankt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 9 september 2016 12 51
556 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De huisarts heeft waarschijnlijk toch een andere site bedoeld. Thuisarts.nl

Is er een behandeling gestart voor de traagwerkende schildklier? Is er i.v.m. de klachten door de fibromyalgie nooit eerder een onderzoek naar de schildklier gedaan?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 september 2016 16 56
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik ben behandeld met een radioactieve capsule voor een plekje op mijn schildklier maar daarna was het in orde, dat is anderhalf jaar geleden er is nu geen behandeling gestart omdat er twijfels zijn omtrent de pijn die ik heb. Kan ook door de fibromyalgie komen. Maar ik vertrouw het niet. Heb namelijk ook andere bekende symptomen. Vandaag heb ik een belafspraak km er nog eens over te praten . Bedankt voor je reactie

Gemarkeer als spam
Geschreven door Selma
Beantwoord door 13 september 2016 13 02
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]