Answer Question
0
0

Ik kan al een paar maanden niet goed slikken. Het lijkt alsof er slijm/snot tussen mijn neus en keel blijft hangen omdat het hard en plakkerig is. Daardoor heb ik een ontzettend droge mond. Ik raak in paniek als ik niet kan slikken, daarom ben ik bijna alleen nog maar thuis, hier voel ik mij “veilig”. 2 Maanden geleden allergietest gehad, geen allergie, ct scan gemaakt, holtes waren open werd gezegd. 4 Jaar geleden wel te horen gekregen dat ik hyperactief neusslijmvlies heb. Ik heb al heel veel jaren hyperv. angst- en paniekstoornissen en dat is nu weer erger omdat ik bang word als ik merk dat ik niet kan slikken. Wat kan ik er aan doen om het slijm/slot wat tussen mijn neus en keel zit dunner te maken? Want ik denk dat dat het probleem is.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 9 oktober 2015 17 11
335 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ga eens even naar de huisarts en laat naar de keel kijken. Als het vastzittend slijm zou zijn kan de huisarts daar iets voor voorschrijven

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 oktober 2015 17 17
Ik ben al paar keer bij de huisarts geweest, doorgestuurd naar zkh. Allergie test kwam niets uit, ct scan gaf aan dat de holtes leeg waren en de kno arts zei dat hij niets voor mij kon betekenen. (terwijl mensen ook altijd tegen mij zeggen, ben je nog altijd verkouden? Je praat door je neus). Ik hoop dat hier iemand meeleest die hetzelfde heeft en er een oplossing voor weet want ik kom haast nergens meer door de angst. Als ik thuis ben en ik heb het weer heel erg (heb het de hele dag maar met pieken dat het heel erg is) dan ga k op bed liggen en slapen en is het even goed.
( Bang konijntje at 9 oktober 2015 17 22)
Oh en sorry, het zit niet in mijn keel. Het zit vast tussen mijn neus en de keel. Ik weet niet goed hoe ik dat uit moet leggen.
( Bang konijntje at 9 oktober 2015 17 23)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Misschien worden deze klachten toch ook veroorzaakt door je angststoornis…

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 oktober 2015 17 49
Dankjewel voor je reactie, daar had ik nog niet aan gedacht. Ik ga nu online kijken of ik daar iets over kan vinden.
( Bang konijntje at 9 oktober 2015 18 04)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB