0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Hans
Gevraagd op 12 januari 2019 20 16
64 bekeken

Ik heb een brandend gevoel in mijn kont en het voelt alsof ik moet poepen. Daarbij heb ik een continu plasgevoel met druk op de blaas en hier en daar een brandend gevoel in de plasbuis. Als ik naar het toilet ga dan plas ik een heel klein beetje en komt de keutel net niet uit mijn kont en wordt de pijn erger. Ik heb er alleen last van in de avond en het lijkt erger te worden met de minuut zodra ik het eenmaal begin te voelen. Hoe meer aandacht ik er aan geef hoe meer het aanwezig is en met afleiding beperk ik soms de last. Het lijkt mij sterk dat dit iets is wat tussen mijn oren zit en wat mijn lichaam me dus laat denken want er is een duidelijk aanwezige pijn en gevoel wat niet normaal is als ik normaal naar de wc moet. Verder lijkt er wel een verband te zijn tussen de klachten met de penis en de anus. Het een lijkt de ander wel te versterken of te veroorzaken. Het lijkt wel alsof er een puntige drol naar buiten wil maar dit niet lukt. Het lijkt wel het gevoel als wanneer je echt moet plassen en het moet ophouden en dan je spier aanspant of het constante gevoel van uitplassen. Ook voel ik soms mijn hartslag in mijn onderrug of blaas. Het voelt ook alsof ik al de hele tijd aan het plassen ben, dit zorgt natuurlijk ook ervoor dat ik een plasgevoel krijg en de neiging krijg naar de wc te gaan. Pijn bij het proberen van poepen. Keutels te groot lijkt t wel. Ergste pijn komt bij het “afknijpen” en afronden op de wc. (Misschien sprake van een enige trigger die ervoor zorgt dat alle symptomen beginnen en zo ja hoe vermijd ik deze???) Ook op het toilet direct na het plassen weer een plasgevoel. De eikel voelt relatief koud aan.

Mijn huisarts heeft gekeken naar mijn ochtendurine en zei dat deze schoon was. Is er mogelijk sprake van een verband tussen de klachten en dat ik het alleen maar in de avond voel?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 januari 2019 21 49
Privé antwoord

Het zou een probleem van de bekkenbodemspieren kunnen zijn. Ga eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut en laat de spanning van je bekkenbodemspieren eens meten

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB