0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 22 januari 2016 15 28
174 bekeken

Hallo,
Ik ben een meisje van 15 en ik gebruik geen medicijnen, wel voedingssupplementen (vitamine C 500 gram en zinktabletten – voor de weerstand – en Biotiflor Probioticum voor de darmen).
Ik heb er de laatste paar dagen (ongeveer anderhalve week of iets langer) last van dat ik heel vaak naar de wc moet om te plassen (ontlasting is gewoon normaal). Ik drink genoeg, maar soms moet ik wel drie keer in het uur naar de wc, terwijl ik dan maar één slokje water heb gehad. Gisteravond had ik even een lichte steek in mijn rug, aan de twee kanten, waar de nieren zitten. Ik weet niet of dit met elkaar te maken heeft, en of de supplementen die ik slik misschien een nadelig effect kunnen hebben, maar ik hoop dat iemand me hier een advies over kan geven.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 22 januari 2016 16 57
Privé antwoord
Stop even een paar dagen met de supplementen en kijk wat de reactie is. Als de klachten aanhouden ga dan naar de huisarts en laat je urine onderzoeken i.v.m. blaasontsteking. Als de klachten in het weekend erger worden neem dan contact op met de huisartsenpost.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB