VITAMINE B 12 VERGIFTIGING WAT ZIJN DE SYMTOMEN?

Reageren
0
0

Ben een vrouw van 79 jaar, en onder behandeling bij het B 12 instituut in Rotterdam. Sinds een half jaar spuit ik 1000 milligram B12
Dit 2 maal per week. Door een hernia diafragma van de maag moet ik altijd maagzuurremmers gebruiken. Ben sinds kort over gegaan op Maalox tabletten. Dit daar er gedacht werd dat de hevige duizelingen door de Opramazol kwam. Maar de duizelingen zijn op het moment veel erger dan voor heen, ik kan niet meer een klein stukje lopen, of fietsen. Een steeds voller gevoel in het hoofd en oren, pijn boven op het hoofd en af en toe erg misselijk. Bij het zitten of liggen geen klachten. Ben onder behandeling bij K.N.O. arts en Neuroloog, maar die kunnen de klachten niet verklaren! Wel is er een kleine Swanoom op het linker evenwichtsorgaan gevonden, maar dit kan de hevige klachten niet verklaren. Mijn vraag is Kunnen de bovengenoemde injecties de oorzaak van de verslechtering zijn?
Dank voor Uw moeite: Astrid van de Haar.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 14 maart 2024 16 02
59 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

U bent onder behandeling bij meerdere specialisten, nu vraagt u op een forum, waar helemaal geen artsen zijn, of men uw klachten kan verklaren.
Ik zou u aan willen raden met uw behandelend artsen te bespreken of de dosis vitamine B een oorzaak zou kunnen zijn, aangezien zij dan ook de dosis moeten bepalen die u wel nodig bent.

Groet Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 14 maart 2024 17 50
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]