Answer Question
0
0

Hallo, ik ben 15 jaar oud, 1.75 lang, 60kg zwaar en niet seksueel actief.

Ik doe wel aan masturberen, maar normaal is dat met geen probleem. Ik kwam er laatst achter dat ik mogelijk “phimosis” heb, aangezien ik moeite heb met de voorhuid naar beneden te rollen. Terwijl dit “flaccid” geen probleem is (het dus wel degelijk lukt) is het erect vele malen moeilijker.

Recent is het mij dus wel gelukt (erect) en daar was ik erg tevreden mee. Een aantal keer extra gedaan om te kijken of het mij nog steeds lukte. Voelde wel erg strak en lichtelijk vreemd, dus verder niet meer gedaan. Toen de volgende keer dat ik masturbeerde rolde de voorhuid helemaal naar beneden bij het punt van orgasme. Dit deed enorm zeer.

Een aantal dagen met rust gelaten. Druk erop, of aanraken voelde apart of deed zeer. Ongeveer 5 dagen later heb ik toch weer mijzelf aangeraakt. Dit ging goed. De dag daarna however, ging het weer fout. De voorhuid was maar halverwege opgerold maar voelde ineens heel “ontstoken” of “geïrriteerd” aan. Erecties daarna op dezelfde dag deden aardig pijn, druk erop of gewoon aanraken deed ook zeer. Voor die 5 dagen heb ik trouwens wel af en toe de voorhuid in slappe conditie opgerold om te kijken of er iets aan te zien was. Niet helemaal naar beneden gegaan, maar in ieder geval niks gevonden.

Mijn gok is dat er een bloedvat gebarsten is of de voorhuid of eikel ontstoken is. Ik heb onderzoek gedaan, maar ik weet niet precies wat ik moet doen. Er zijn cremes voor, rek-oefeningen om de voorhuid losser te maken, etc.

Ik wil dus misschien wel zo’n creme gebruiken, want ik denk dat ik wel degelijk last heb van phimosis. Ik weet alleen niet waar ik deze vinden kan, wat de bij-effecten zijn en of ik een recept nodig heb.

Zou ik het best een afspraak met een arts of huisarts kunnen maken?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 3 juni 2018 11 20
117 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat je er toch vooral goed aan zou doen om naar de huisarts te gaan. Ik denk dat je voorhuid behoorlijk geïrriteerd is en daardoor nog iets meer vernauwd. De huisarts kan er dan eventueel een geschikte zalf voor voorschrijven.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 juni 2018 11 37
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB