Vraagjes terbinafinekuur

Reageren
Categorie:
0
0

Wegens autisme graag per nummertje antwoorden. 😊 Een algemeen antwoord kan ik niets mee. Sorry ik wil niet vervelend zijn!

1. Kan je tijdens het gebruik van terbinafine PILLEN (die gebruik ik) een gistinfectie OF schimmelinfectie krijgen/ontwikkelen? Dus tijdens de kuur. (bijv iets waar de pillen niet tegen werken ofzo..)

2. Zo ja, bij vraag 1. Kan ik dan Lamisil Once gebruiken; kan het zijn dat dan werkt, terwijl het door de pillen heen is gekomen? (het is wel dezelfde werkzame stof = terbinafine. Maar andere toedieningsvorm. En ik weet dat dat bij medicatie zo kan zijn, vandaar dat ik de vraag stel, omdat het zou kunnen.). (Bijv. kan candida wel door de pillen heen komen maar werkt de Lamisil ONCE wel tegen candida, waardoor je er dan vanaf komt. Dit is maar een voorbeeldje om het te verduidelijken!)

3. Terbinafine gaat in delen van je huid zitten en blijft daar 3 maanden of meer zitten.

Kan de film die gevorm moet worden door Lamisil ONCE wel goed gevormd worden EN wel hechten/zijn werk doen tijdens/kort na terbinafinepillen kuur?

Kan ik de pillen blijven gebruiken? Of moet ik stoppen met de pillen en kan ik daarna pas de Lamisil ONCE op laten brengen (zo ja op stoppen met pillen; moet ik dan zelfs een tijd pilvrij zijn? Zo ja: hoe lang mag ik geen terbinafine pillen hebben gebruikt voordat ik Lamisil ONCE op mag laten brengen?)

4. Er staat bij Lamisil ONCE dat je geen andere producten mag gebruiken. Ik gebruik Syneo MAN. Ik heb dit deze week in de nacht van donderdag naar vrijdag voor het laatst laten toedienen.
Wanneer mag ik dan Lamisil ONCE op laten brengen? (de syneo werkt bij mij korter maar weet ook niet of dat hierin verschil uit maakt)

5. En als ik wanneer de Lamisil ONCE op heb laten brengen, wanneer mag ik dan weer beginnen met de Syneo MAN?

6. Ik wil een kleine tattoo op mijn onderarm laten zetten omdat ik mijn oma heb verloren die ALLES voor me is. Terbinafine van de pillen gaat in de huid zitten en blijft daar 3 maanden of meer zitten en het heeft effect op je huidlagen.
Hoe lang moet ik na het stoppen met de pillen wachten met de tattoo? Is 3 maanden dan voldoende? Of kan ik beter een halfjaar of nog langer wachten?

Alvast super bedankt! Sorry voor alle vraagjes. Hopelijk kan per nummertje duidelijk antwoord worden gegeven. 🙂

Heel fijn weekend!😊

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 2 maart 2024 22 38
191 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

1. Ja dat zou kunnen
2. Beter om geen andere schimmelwerende middelen te gebruiken
3. Zie 2.
4. Zie 2
5. Zie 2
6. 3 maanden zou voldoende moeten zijn

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 maart 2024 21 46
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dankje!
1.
2. Als ik een infectie heb waar de pillen niet tegen werken kan ik toch beter wel Lamisil Once gebruiken? Of gaat dat dan ook niet werken?
3.
4.
5.
6. Weet u zeker dat 3 maanden na langdurig (meer dan halfjaar) terbinafine slikken zeker voldoende lang is om een tattoo te kunnen zetten, zonder gevolgen/risicos (door terbinafinekuur)?

7. Kan resistentie optreden als ik nu Lamisil once ga gebruiken? Dat wil ik natuurlijk niet. (Heb voor de kuur ook al lamisil spray gebruikt)

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 maart 2024 14 18
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

2. Zoals ik al schreef: ja mag ze niet samen gebruiken
6. Ja anders zou ik het niet zeggen
7. Het is dus of het een of het ander. Je zult een keuze moeten maken tussen de twee middelen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 7 maart 2024 22 31
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Bedankt! Ik heb toch nog wat vraagjes/verduidelijking/overzicht nodig, sorry
1

2 kan het zijn dat lamisil once wel werkt, terwijl het door de pillen heen is gekomen? (het is wel dezelfde werkzame stof = terbinafine., maar andere toedieningsvorm) (Bijv. kan candida wel door de pillen heen komen maar werkt de Lamisil ONCE wel tegen candida, waardoor je er dan vanaf komt.) Weet dat je het niet samen mag gebruiken maar dat bedoel ik niet. (:

3
4
5

6 dankje!

7 ja ik weet dat je het niet samen mag gebruiken. Maar ik bedoel als ik na mijn pilletjes (zijn bijna op) lamisil once gebruik of als ik met de pilletjes stop en dan lamisil once gebruik. Of er dan resistentie kan optreden?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 8 maart 2024 9 50
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik wil niet stom zijn en helemaal niet iemand dwingen of haasten. :)
Ik zou heel graag nog antwoorden willen op 3,4,5 (heb ik wel nodig als ik voor het middel Lamisil ONCE kies, sorry) en 2, 7 en 8 (nieuw vraagje). Op 2 en 7 heb ik in mijn vorig berichtje nog wat verduidelijking gegeven.

Zou heel fijn zijn als u daar nog antwoorden op zou kunnen geven. Sorry voor mn vraagjes :(

3 Kan de film die gevormd moet worden door Lamisil ONCE wel goed gevormd worden EN wel hechten/zijn werk doen kort na stoppen van de terbinafinepillen kuur?

Moet ik dan een tijd pilvrij zijn? Zo ja: hoe lang mag ik geen terbinafine pillen hebben gebruikt voordat ik Lamisil ONCE op mag laten brengen?

4 Wanneer mag ik Lamisil ONCE op laten brengen, als ik SyneoMAN in de nacht naar 1 maart voor het laatst heb gebruikt (SyneoMAN werkt meerdere dagen en weet niet hoe lang het niet toegediend mag zijn voordat ik Lamisil ONCE gebruik, bijvoorbeeld hoeveel dagen/wekene)?

5 En als ik wanneer de Lamisil ONCE op heb laten brengen, wanneer mag ik dan weer beginnen met de Syneo MAN? Na hoeveel dagen/weken bijvoorbeeld

8 Je mag je voeten minimaal 24uur na gebruik van lamisil ONCE niet wassen of nat maken. Hoe zit dat met zweetvoeten (dan zijn je voeten ook nat, maar dan van het zweet. Dus ik weet het niet)

En dus ook nog heel graag op het berichtje hiervoor, dus vraag 2 en 7.

Sorry! Hele fijne avond en zondag 😊 super bedankt tot nu toe

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 9 maart 2024 18 30
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoeft ook echt niet vandaag of morgen! 😊😃

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 9 maart 2024 18 32
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik hoop dat ik nog antwoorden kan krijgen op de vorige berichtjes. 😊
Even een aanvulling: ik heb er GEEN lichamelijke last van. (En de pillen zijn sinds vrijdag op).
Kan candida aan voeten vanzelf over gaan?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 19 maart 2024 11 57
0
En qua lichamelijke symptomen (die heb ik geen, behalve hoe het eruit ziet)
(Anonymous at 19 maart 2024 12 56)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]