0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Jonahnieuwe
Gevraagd op 31 oktober 2018 3 47
26 bekeken

Man
18 jaar
1.90
70kg

Goedenmorgen,

Op het moment ben ik op exchange in Japan. Ongeveer 2 weken geleden heb ik een vreemd plekje op mijn rechter hand ontdekt, het lijkt op een moedervlek is bruin van kleur, is ietsjes dik en heeft een vreemde vorm (d.w.z. niet rond). Op mijn linker hand heb ik een heel ander vreemd plekje, namelijk een rood puntje, dat ook ietwat dik is. Vandaag ben ik naar een huisarts geweest hier in Japan die heeft er met het blote oog naar gekeken en kon alleen dingen uitsluiten: het is geen insecten beet, geen wondje, geen allergische reactie, geen zuur of gif of iets in die richting. Maar helaas had hij verder geen idee wat het kon zijn. Dat geld voor beide plekjes.

Nu snap ik natuurlijk ook dat als hij het niet kon zeggen terwijl hij er live naar keek, hoe moet u het dan weten? Toch hoop ik dat u misschien al eerder zoiets heeft gezien of over heeft gelezen, 2 weten meer dan 1. En of u misschien advies kan geven over te nemen stappen. Afwachten, andere doctor, huid deskundige etc.

Ik heb foto’s bijgevoegd via wetransfer: https://we.tl/t-BU41N708zF omdat de bestanden te groot waren.
Alvast bedankt voor uw tijd.
Met vriendelijke groet,

Jonah

Mocht u vragen hebben dan beantwoord ik die graag.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 1 november 2018 1 05
Privé antwoord

Het vlekje op foto 0005 zou toch een insectenbeet kunnen zijn. Het andere vlekje doet mij aan een wratje denken.. Ik zou er even niets mee doen en het even aankijken.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB