Answer Question
0
0

Hallo,

Ik merk nu al 4 maanden dat ik enorm moe ben door de dag. 8uur slaap zou voor “gemiddeld” mens genoeg moeten zijn. Alleen voor mij niet. Ik kan vroeg slapen of laat ik blijf moe. Ik kan 9/10/11 uur slapen per dag maar alsnog moe door de hele dag. En dan spreek ik niet over een beetje moe maar over extreme moeheid. Zo moe dat ik ook vaak niets meer kan doen.

Ook merk ik dat mijn bene erg zwak voelen, (mijn hele lichaam bijna zowel) ik veel spierpijn voornamelijk in benen heb ook als ik gewoon niets gedaan heb)

Ik heb ook al 4 maanden last van een droge mond (de ene keer was dit zo extreem heftig dat zelf water drinken of iets anders niet werkte)

En ik moet ook extreem veel plassen (dit kan natuurlijk van het drinken komen wat ik doe vanwegen de droogheid van de mond)

Ook merk ik dat ik extreem duizelig en misselijk door de dag ben. Soms is het zo heftig dat het voelt alsof ik ga flauw vallen.
Eerst was dit een weekje en trok het wel weg. Nu blijft het elke dag aanhouden. Ik probeer dan iets kleins van suiker te eten wat dan een heel klein beetje helpt.

Op dit soort dagen voel ik me vaak ook extreem verward. Dat gevoel kan ik niet bepaald beschrijven. En ook merk ik vaker huid uitslag of wondjes die niet binnen een week overgaan. En overslagen van het hart. Dit is niet vaak gelukkig maar het komt elke dag wel zeker 3/4x voor dat mijn hart ineens overslaat.

Ik ben 19 en ben al is bij de huisarts 4 maanden geleden gecontroleerd en toen was er niets.. maar ik maak me toch vrij veel zorgen en weet niet of iemand een idee heeft wat dit kan zijn

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 26 februari 2023 20 33
29 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je zou opnieuw naar je huisarts kunnen gaan en een bloedonderzoek kunnen vragen.
En dan zou je ook kunnen vragen of de huisarts een goed naar je ademhaling wil kijken.
Je klachten passen ook bij chronische hyperventilatie.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suus
Beantwoord door 26 februari 2023 20 58
Hallo, mijn ademhaling is dus vaker gecontroleerd en was altijd goed.. heb ook verder nooit hyperventilatie gehad wel paniek aanvallen. Heb alleen soms dat het voelt alsof ik zwaar adem maar dit omdat ik bij kinds af aan mijn keel ooit kapot had geschraapt en me keel sinds dien altijd vrij wel dik is gebleven. Bloed was ook toen tijd onderzoekt maar er bleek niets te zijn..
( Daan at 1 maart 2023 17 31)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB