Answer Question
0
0

Ik ben afgelopen zondag uit geweest en sindsdien voel ik mij niet goed. Zondagmiddag heb ik 2 lachgas ballonnen gebruikt, dat effect was al na een paar minuten uitgewerkt en in de avond ging ik uit. Ik heb toen vodka gedronken en 1 wijn en onderweg naar huis krijg ik weer last van het ‘lachgas ballon’ effect; alles pas seconden later beseffen. Het is inmiddels dinsdag en het gevoel is minder geworden maar het is er nog steeds. Als ik iets aanraak voel ik het niet direct maar besef ik het gevoel pas seconden later.
Het zou ook kunnen dat iemand iets in mijn drankje heeft gedaan??
Ik heb namelijk wel vaker lachgas ballonnen gedaan en nooit last ervan gehad. Ook heb ik wel vaker drank gemixed gedronken en dat gaf achteraf een heel ander gevoel; meestal in de ochtend misselijk, maar dat is normaal. Ik heb dit gevoel nooit gehad en ik maak me zorgen aangezien we al 24u verder zijn en ik nog steeds last heb van dit ‘trage’ gevoel. Is dit normaal als iemand iets in je drankje heeft gedaan?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 26 juli 2016 17 59
57 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Moeilijk te beantwoorden…hangt er vanaf wat er in het drankje is gedaan.
Het gebruik van lachgas, is overigens niet zonder risico’s. Erg onverantwoord om dat zo te gebruiken. Als de klachten aanhouden ga dan toch maar naar de huisarts.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 juli 2016 18 05
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB