0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 6 september 2019 19 42
29 bekeken

Hallo allen,

Ik was ongeveer 1.5 – 2 weken terug in de tuin bezig, toen ik ergens een prikje voelde. Toen ik keek zag ik twee kleine rode puntjes naast elkaar, dus het was waarschijnlijk een spinnenbeet. Het was een best prikkelende beet, maar daar bleef het vooralsnog bij. Nu heb ik het bultje nog steeds, maar zit rond het bultje een rode/donkerkleurige plek van 4 cm bij 5 cm. De huid is daar wat harder, en kan een jeukend of branderig gevoel geven. De verkleuring is gekomen nadat ik het bultje vier dagen terug per ongeluk open heb gekrabd.

Ik ben al langs een praktijkondersteuner van de huisarts geweest, die eigenlijk ook geen flauw idee had en me maar een antibioticakuur voorschreef voor het geval van een tekenbeet, maar die neem ik liever niet (lijkt me ook geen teek). Heeft iemand anders wél een idee wat me gebeten heeft, en of het nog behandeling nodig heeft? Antwoorden worden zeker gewaardeerd want dit soort beten zijn heel nieuw voor me!

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 september 2019 21 54
Privé antwoord

Ik kan je zo natuurlijk ook niet zeggen wat er gebeten heeft, maar ik zou wel de antibiotica gaan nemen. Ook als het geen teek was. Er lijkt toch een ontsteking te zitten

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB