Answer Question
0
0

Sinds een paar maanden heb ik het eerste half uur à 1 uur pijn na het vrijen last van een wondje bij de ingang van mijn vagina. Daarna heb ik amper pijn of last, behalve als ik opnieuw vrij. Meestal is het wondje na een aantal dagen geen seks te hebben gehad weer weg. Steeds na de seks gaat het wondje weer open. Ook heb ik soms hevige pijn bij het plassen na het vrijen. Ik heb nooit pijn enkele uren na de seks, zelf niet als ik fiets. Mijn vriend heeft ook nergens last van. Enkele maanden geleden ben ik getest op soa’s en daaruit blijkt dat ik geen enkele heb. Ik gebruikte gyno-daktarin, maar dat helpt niet, het blijft aanslepen.
Wat kan dit zijn en wat kan ik er aan doen? Ik durf echt bijna geen seks meer te hebben met mijn vriend, terwijl ik vaak wel gewoon opgewonden ben, maar zodra hij bij me naar binnenkomt is het plezier er gelijk weer vanaf.
Ik heb vaak last van blaasontstekingen, sinds een aantal maanden gebruik ik op advies van mijn uroloog Furadantine elke avond wanneer ik die dag seks heb gehad. Dit ter preventie van blaasontstekingen, sindsdien heb ik ook geen blaasontsteking meer gehad.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 maart 2019 15 23
72 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat het goed is, om er toch naar te laten kijken.Het zou toch een gevolg van de furadantine kunnen zijn

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 maart 2019 19 19
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB