0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Lola
Gevraagd op 14 december 2018 23 23
26 bekeken

Ik ben een vrouw van 21 jaar en slik al een aantal jaren de pil. Deze slik ik altijd 63 dagen lang (3 strips) en dan stop ik een week en word ongesteld.

Nu heb ik 46 pillen geslikt en krijg dan ineens de buikgriep. Mijn 47ste pil is daardoor denk ik ook niet blijven zitten. De volgende dag heb ik pil 48 geslikt maar ik was toen nog steeds niet fit en heb de halve dag op de wc gezeten. Ik gok dan ook dat deze pil er ook weer uit is gegaan.

De volgende dagen heb ik gewoon de pil geslikt maar ik merkte dat ik ongesteld werd. Dit was de eerste dagen minimaal een beetje bruine afscheiding. Maar dit werd later in de week echt rood bloed. Ik heb toen besloten om een stop week in te lassen. Ik heb dus na mijn 56ste pil geen pillen meer genomen. Ik merk ook dat mijn ongesteldheid erger is dan normaal gesproken. En tijdens het slikken van de pil heb ik ook gewoon seks gehad met mijn vriend.

Nu is mijn vraag of ik zwanger zou kunnen zijn. Ik wil graag een test doen voordat ik weer begin met de pil maar ik ben nog steeds ongesteld. Ik heb natuurlijk ook gegoogled en daar las ik dat de pil slecht kan zijn voor je baby. En dat een zwangerschapstest niet werkt als je ongesteld bent.

Wie kan mij helpen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 16 december 2018 1 21
Privé antwoord

als je pillen vergeet,of er iets mis gaat, dan is dat niet erg. Je bent toch gewoon beschermd door de pil

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB