0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 9 mei 2019 5 09
26 bekeken

Goedemorgen!

De laatste paar dagen is mij opgevallen dat ik bij het bukken een druk verhogend gevoel krijg bovenop/in mijn hoofd. Ik gebruik de ‘/‘ omdat ik de pijn ervaar als ik op mijn hoofd tik/druk. Dus weet niet of het te maken heeft met een samentrekking van mijn spieren op mijn hoofd.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik lichamelijk overal last van heb (voornamelijk vaste spieren) omdat ik 1. mijn slaapritme heb omgegooid (ik slaap van 5/6u ‘s ochtends tot 15/16u ‘s middags) 2. ik beweeg vrij weinig (dit heb ik altijd gehad). Kan mijn hoofdpijn (meer een zwaar gevoel ervaren en dan een drukkende “pijn” bij het bukken of kantelen van mijn hoofd) en de spierpijn daar vandaan komen? Want ik weet zeker dat als ik dit opzoek er hersentumor uitkomt. Daar zit ik niet op te wachten.

Ben namelijk tot een paar maanden terug een aantal keer behandeld voor een stijve nek, waarbij mijn nek ook gekraakt moest worden. Aangezien het vaak terugkeert heb ik een vermoeden dat het uit mijn rug komt, is dat mogelijk? Daar word namelijk nooit gevoeld.

Hoop dat iemand hier verstand van heeft! Naar de dokter gaan heeft geen nut want die sturen mij alleen maar door en maken overal een lachertje van & helaas is mijn fysio is momenteel op vakantie….

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 mei 2019 15 57
Privé antwoord

Waarom heb je je slaapritme omgegooid?
Het kunnen je nekspieren zijn.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 10 mei 2019 3 53
Privé antwoord

Dit is omdat ik een tussen jaar heb (ik werk maar 3 dagen van 17.00-20.00), en altijd eigenlijk al meer een nachtmens ben geweest, maar nu ik volledig in dit ritme zit merk ik dat ik lichamelijk we achteruit ga.

Het voelt af en toe ook alsof het afkomstig is uit mijn nek (ging er vandaag opletten), alsof het strak staat zeg maar, alleen op andere momenten lijkt het weer niet zo. Vandaag een flink aantal keer mn hoofd heen en weer geschut en nekoefeningen gedaan en het lijkt momenteel minder (ben ook ongesteld geworden). Even afwachten dus....

Bedankt voor uw reactie!!!

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB