Zwanger of niet?

Reageren
0
0

Op 17 juli heb ik onveilige seks gehad (in de ochtend). De dag erna (‘savonds) heb ik de morning afterpil genomen. Ik was namelik 2 weken ervoor gestopt met de pil. Ik heb pas na 53 dagen sinds mijn laatste ontrekkingsbloed van mijn laatste pilreeks mijn menstruatie gehad. De vrees om zwanger te zijn was dus heel groot en is er nog steeds. Sinds 2 weken heb ik een line nigra op mijn buik en moet ik ook wel vaker plassen. Ik heb wel al opgemerkt dat wanneer ik bezig ben ik niet moet plassen maar als uk er nog maar aan denk moet ik plassen. Ik heb 3 zwangerschapstesten gedaan 1 na 3 dagen na mijn uitgestelde maandstonden, 1 twee weken later en dan nog 1 een week later en alle 3 negatief. Ben ik nu zwanger of niet?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 5 september 2016 20 43
110 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is niet erg waarschijnlijk dat je zwanger bent.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 september 2016 21 53
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

ik ken je gevoeg ..was zelf ook zo bang om zwanger te raken en heb de zelfde uhm symptomen net als jij gehad en ontzettende stess alleen zit ik niet aan de pil. nam een map pill en heb toen weken last gehad van een vrezelijk grote buik en toen trok het weg. ik ben ongesteld geweest sinds die tijd etc etc en heb nog steeds geen wat grotere buik na 4 maanden en in 2 maanden is die buik echt niet groot genoeg om een zwangerschapslijn te hebben of wat groter te zijn. de baby groeit pas hard in de laatste paar maanden. misschien komt het door de stress en bild je het je allemaal in of fopt je lichaam je dat je zwanger bent.(google maar) kijk wel uit voor een soa en laat je testen!
wat voor symptomen heb je als ik je vragen mag?

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 6 september 2016 21 31
@anonymous vooral heb ik een constante plasdrang maar het verergert als ik eraan denk! Ik heb ook last gehad van een opgezwollen buik maar daar heb ik geen last meer van. 2 dagen lang heb ik pijn gehad in mijn borst, enkel wanneer ik er niet aankwam, als ik erop duwde waren mijn borsten helemaal niet gevoelig of deed het geen pijn ofzo. En dan nog de zwangerschapsstreep die plots opkwam, dat vind ik Het onrustwekkendste van allemaal. Ik zit momenteel met heel veel stress omdat ik zo bang ben dat ik zwanger ben. Misschien ben uk er te veel mee bezig waardoor ik allerlei dingen begin te voelen, ik weet het niet…
(Glimur at 7 september 2016 14 50)
ik zal zegen ga naar de huisarts en laat je zelf eens goed bekijken. en als je al ongestedl bent geweest dan moet je denk echt niet zwanger zijn. LAAT JE OOK TESTEN OP SOA’S!!!
(unknown at 10 september 2016 21 19)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]