Answer Question
0
0

Afgelopen weekend heb ik seks gehad, waarbij (hopelijk) een eicel is bevrucht. De eisprong was namelijk 1-2 dagen later. Nu veel last van hoofdpijn en misselijk en lichte menstruatiepijn. Alleen tevens erg veel bloedverlies, maar dit heb ik normaal gesproken ook. Mijn cyclus is erg regelmatig echter heb ik veel tussentijdse bloedingen van heftige tot minder heftige bloedingen. Deze bloedingen kunnen normaal gesproken 1-2 weken aanhouden en daarna de menstruatie. Ik heb dit al jaren en is dus prima mee te leven ;), fijn is natuurlijk anders.

Echter nu bloed ik ook weer, zoals gewoonlijk na de eisprong. Alleen bestaat er ook nog een kans dat ik zwanger ben? Ik snap dat heftige bloedingen veroorzaakt kunnen worden door het afstoten van eventueel een bevruchte eicel etc, alleen denk ik dat mijn lichaam net even anders zou kunnen reageren door de reguliere bloedingen wekelijks.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groeten,

Babette

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 25 november 2016 15 41
46 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

“Afgelopen weekend heb ik seks gehad, waarbij (hopelijk) een eicel is bevrucht. De eisprong was namelijk 1-2 dagen later” Als je de kans op een bevruchting wilt vergoten, zul je rondom je eisprong toch iets vaker seks moeten hebben.

Als je zo vaak last van bloedingen hebt, is de kans op een bevruchting wel erg klein..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 november 2016 17 54
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB