Answer Question
0
0

Goedenavond,

Mijn moeder heeft 5 weken in ziekenhuis gelegen met bacteriele infectie aan de heup. Revalideert nu in zorghuis.
Heeft echo hart gehad omdat ze geopereerd moest worden. We lezen nu in het dossier dat patient bekend is met decompensatio cordis als voorgeschiedenis. Wij weten als familie van niks. Als je googled dan zie je “hartfalen”. Mijn moeder is nooit onder behandeling geweest bij een cardioloog of medicatie geslikt. Ze heeft wel wat last van oedeem in onderbenen maar zusters revalidatie zeggen dat dit kan komen door het te lang liggen. Ze hebben medicatielijst gezien maar moeder slikt niks voor hart.
Ze had wel vocht in de buik maar orthopeed zei dat dit agv de bacteriele infectie was.

Mijn vraag (we krijgen daar nl niet echt een duidelijk antwoord dus via deze weg). Als mijn moeder echt decompensatio cordis zou hebben dan zou ze toch meer klachten moeten hebben en zou de familie op de hoogte zijn gebracht en zou er een behandelplan bekend moeten zijn. Wij als familie leven al week of 10 in spanning agv bloedvergiftiging/bact infectie dus dit evt slechte nieuws kunnen wij even er niet bij hebben. Misschien kan decompensatio cordis ook een tijdelijk iets zijn geweest zodat het niet is verteld?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 15 mei 2021 20 25
65 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ze heeft dan blijkbaar toch eerder hartklachten gehad. Anders komt dat niet in het dossier. En als je moeder dat zelf niet heeft verteld, ja dan weet de familie daar niks van. En misschien heeft ze daar ook wel klachten van gehad maar daar ook niets over gezegd... Ik kan het niet inschatten en het is moeilijk om daar dus iets over te zeggen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 mei 2021 20 34
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dank voor je antwoord maar mijn moeder is iemand die nooit bij een dokter kwam, behalve voor een heupoperatie in 2004 en 2005.
Als je hartklachten hebt, dan moet je daar toch voor worden behandeld? Is ook niks te vinden op de medicatielijst in het verleden en als mijn moeder in het verleden dit zou hebben gehad dan hadden wij dat zeker wel geweten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Jeroen
Beantwoord door 16 mei 2021 10 04
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het zal toch niet zomaar in het dossier staan. Dat zou wel erg vreemd zijn. Misschien is het iets dat bij de operatie aan het licht is gekomen...

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 16 mei 2021 16 32
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB