Answer Question
0
0

kunt u mij aub vertellen in welke volgorde eten word uitgebraakt. het eerste wat je eet komt dat er ook als eerst uit, of juist als laatst, en als je braakt, braak je dan echt alles eruit ook voedigsstoffen qua calorien.?

Ik heb een eetstoornis, en heb gister een eetbui gehad, en nu dus een paniekaanval. Kunt u mij hierover aub antwoord geven zodat ik kan gaan werken aan mijn herstel, want dit beinvloed mijn dagelijks leve.

groeten m

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 9 december 2016 10 14
62 bekeken
Beetje kortzichtig antwoord tandor. @mies als je zelf al in ziet dat je een eetstoornis heb, weet je ook dat je hulp moet zoeken. Hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans op genezing. Maak een afspraak bij de huisarts of bespreek het met je ouders. De vicieuze cirkel van eetbuien gevolgd door braken, is altijd lastig te doorbreken en al helemaal als je dit alleen wilt gaan doen.
( Bea at 10 december 2016 12 27)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Waarom wil je weten wat er als eerste wordt uitgebraakt? Door te gaan braken maak je het niet beter. Als je aan je herstel wilt werken moet je stoppen met braken opwekken. Aan de eetbui kun je toch niks meer veranderen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 december 2016 10 58
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB