0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Joris
Gevraagd op 12 juni 2019 21 05
39 bekeken

Ja heb alles opgevolgd wat er mij hier gezegd werd.Ik heb al maanden last met hartkloppingen of zeer snelle hartslagen.Heb alle testen gedaan bloed en urine enz… .Ben altijd hoge bloeddruk patient geweest maar elke keer dat ik naar mijn huisdokter ga is het 13 op 8 dus perfect behalve als het bij een andere arts is dan is het veel hoger.Ik neem al 12 jaar emconcor en nu sinds een paar weken sedistress maar veel helpt het niet.Het grootste probleem dat ik heb is s morgens wanneer ik wakker word wanneer mijn hartslagen over de 120 per minuut gaan niet normaal dus?? Oké doe een stresserende job maar daarom ben ik toch niet ziek van dat, ben zelfs een psycholoog gaan zien en vond dat ik totaal normaal was.Dus zullen jullie mij eens mogen uitleggen wat dit hele fenomeen voorstelt aub????

Gemarkeer als spam
Geschreven door Joris
Beantwoord door 12 juni 2019 23 38
Privé antwoord

Waarom wordt ik telkens vergeten hier en de rest wel beantwoord????

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 juni 2019 23 45
Privé antwoord

Soms moet je gewoon even geduld hebben. En telkens vergeten is toch wel erg overdreven. Je hebt meerdere antwoorden gehad.
Ik heb alleen niks toe te voegen aan de antwoorden die ik al gegeven had.

Gemarkeer als spam
Geschreven door fysio
Beantwoord door 13 juni 2019 21 07
Privé antwoord

Als je een antwoord wil op je vraag, dan vraag je dat toch gewoon aan je huisarts? Hier kan je inderdaad wat info inwinnen, maar voor een diagnose of een behandeling of uitleg, ga je bij je huisarts en niet hier boos zitten wezen als je niet onmiddellijk een antwoord krijgt.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB